Waterfall Factory

Breathtaking. Simply breathtaking. A lake, a waterfall, a 1950s factory refurbished into a minimalist space that reaches out to a wooded wonderland through walls of glass. References to its industrial past are complemented by the minimalist interiors but what could be cold is brought to life by that view. Fitout and furnishings are simple. The art graphic and strong.

The factory consists of a newly renovated apartment of 300 m2 on the first floor. Towards the lake is a large balcony and a 25 feet long, westward facing facade. The rest of the 1st floor is one big, raw, open space, with windows on 3 sides. Space can be divided as needed.

On the ground floor there is one large room of approx. 500 m2 which can be divided as needed. The rest of the ground floor is divided into smaller rooms. Floor appears very raw and edgy.

The developer’s plan is to create loft apartments from this space – who wouldn’t want to live here?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.